Zorg dat je evenement, beurs en/of feest veilig verloopt.

Jij wilt toch ook een leuk en gezellige dag waar nog lang op een leuke manier over wordt nagepraat?

Als jij een feest, festival, evenement of beurs organiseert dan mag je zeker de brandveiligheid niet vergeten. Dit is vaak een ondergeschoven kindje. Dus check altijd of op de locatie van jouw feest, beurs of evenement brandblussers aanwezig zijn. Er zijn namelijk genoeg plekken waar dit niet zo is.

En als je op een groot terrein je evenement/festival organiseert, zijn portofoons ook een goede uitkomst. Met een portofoon kun je sneller en makkelijker communiceren dan met bv. een mobiele telefoon. Met één druk op de knop bereik je meerdere mensen in één keer. Dat kan van cruciaal belang zijn bij calamiteiten. En de portofoons kunnen ook nog tegen een stootje. Dus portofoons dragen bij aan een veilig verloop van je evenement/festival.

Brandveiligheid is vaak het ondergeschoven kindje. Better safe than sorry.

Als organisator ben jij verantwoordelijk voor de brandbeveiliging. BlusHetVuur heeft hiervoor dé oplossing. Je kunt namelijk brandblussers voor een korte periode huren. Better safe than sorry! Bij onvoldoende brandbeveiligingsmaatregelen kun je namelijk verantwoordelijk worden gehouden voor de schade en als jij niet genoeg voorzorgsmaatregelen hebt getroffen, bestaat het risico dat je verzekeraar niet uitkeert. Dus zorg voor een leuke dag, jouw goede naam en je portemonnee en zorg voor voldoende brandblussers. Je hebt verschillende brandblussers. Klik hieronder voor informatie over de juiste brandblussers.

Bij BlusHetVuur kun je de diverse brandblussers huren. Dit kan per dag, maar ook voor een langere periode. Ook de speciale brandblussers zijn te huur, denk bijvoorbeeld aan de frituur waarvoor de speciale vetblusser is.

De meeste beginnende branden worden met een brandblusser succesvol bestreden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het huren van brandblussers en/of portofoons neem dan contact met ons op via het formulier hieronder.

Aanvragen informatie/offerte

1 + 1 = ?